Hakulomake Tulisielukouluun, syyslukukausi 2024

Tällä lomakkeella voit lähettää hakemuksesi Tulisielukouluun. Kun olemme rekisteröineet hakemuksesi ja vastaanottaneet molemmat suosituksesi, saat tekstiviestinä yhteydenoton, jossa ehdotamme sinulle haastatteluaikaa.

Hakemusta varten tarvitset lisäksi kaksi suositusta, eli seurakuntasi työntekijän tai muun hengellisen johtajan lausuntoa. Jos kuulut paikalliseen seurakuntaan, ota yhteyttä pastoriin tai vanhimmistoon ja pyydä heiltä toinen suositus. Toisen suosituksen voi antaa esim. pienryhmänjohtaja tai muu henkilö, joka tuntee sinut. Jos et kuulu vielä seurakuntaan, mieti hengellisiä johtajia, jotka tuntevat sinut tai joille voisit kertoa elämästäsi, ja ota heihin yhteyttä.

Jos omat vanhempasi ovat pastoreitasi tai hengellisiä johtajiasi, älä kuitenkaan pyydä suositusta heiltä tai sisaruksiltasi.

Pyydä suosittelijoitasi täyttämään suosituskaavake osoitteessa: https://tapahtumat.vapis.fi/ilmoittautuminen/suositus/

Hakemusta ei kannata täyttää hätiköiden, mutta joitakin aikarajoja kannattaa huomioita:

Superalennushinta päättyy 31.3.
Ale päättyy 18.5.
Haku kevään kouluun päättyy 15.8.

Kaikki tässä hakemuksessa esille tulevat tiedot ovat luottamuksellisia.

Tietoja käsittelevät Tulisielukoulun johtotiimi sekä Suomen vapaakirkon nuoret ry:n toiminnanjohtaja, ja hakemukset hävitetään tietosuojalain mukaisesti. Hakija suostuu menettelyyn lähettämällä tämän nettilomakkeen.

Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse hakuvaiheessa olla tyhjentävää vastausta, ja monia kysymyksissä esiintyviä asioita työstämme opintojen aikana. Vastausten perusteella opimme tuntemaan opiskelijoita ja voimme kohdentaa opetuksen mahdollisimman hyvin vastaamaan opiskelijoiden tarpeita ja elämäntilanteita.

Lomaketta täyttäessäsi et pysty tallentamaan tietoja välissä. Tähdellä merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Kiitos hakemuksestasi jo etukäteen! Rukoillaan yhdessä, että Jumala avaa ne ovet, jotka hän on juuri sinulle suunnitellut.

Terveisin,

Tulisielukoulutiimi

Book Event

Hakemus
Available Osallistumismaksut: 53
Ilmoittautuminen ei ole mahdollista, koska tapahtuma on loppuunmyyty.

Järjestäjä

Tulisielukoulu
Phone
123-123
Sähköposti
koulu@tulisielu.com
Nettisivut
http://www.tulisielu.com