The Legacy Project 2021

The Legacy Project toteutetaan heinäkuussa 2021. Jumalan kutsu ja Jeesuksen antama lähetyskäsky on edelleen voimassa, emmekä halua lähettää tälle sukupolvelle viestiä, että koska olosuhteet ovat haastavat niin lähetystyö on peruttu.

Epävarmuuden keskellä eläminen ja lyhyellä aikajänteellä toimiminen on normaalia enemmistömaailmalle. Tämä kriisi ei ole kriisi Jumalalle, vaan meidän toimintatavoillemme. Joudumme tekemään alustavia suunnitelmia ja muokkaamaan niitä matkan varrella, kun olosuhteet muuttuvat.

Saamme jatkuvasti ajankohtaista tietoa kaikkialta maailmasta lähetysjärjestöjen ja kansainvälisten verkostojen kautta; ja teemme sen tiedon pohjalta päätöksiä siitä, miten projekti toteutetaan viisaasti ja turhia riskejä välttäen.

Heinäkuussa 2021 me lähdemme liikkeelle, toimimme tiimeissä, kohtaamme ihmisiä, palvelemme lähimmäisiä ja kerromme Jeesuksesta. Emme tiedä kaikkia yksityiskohtia, mutta se ei estä meitä seuraamasta Jumalan kutsua eikä noudattamasta Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä.

Meitä on mukana jo lähes 200 ja haluamme esittää sinulle kutsun tulla osaksi liikehdintää.

Hae mukaan nyt!

Teopolis

Paikka

Teopolis
Tampere

Date

09. - 31.07.2021
Expired!

Järjestäjä

Legacy
Email
info@thelegacyproject.fi
Website
https://thelegacyproject.fi/

Aloita hakemus tästä