Legacy

Täytä tiedot

 • Ticket Name

  Tervetuloa täyttämään hakemusta The Legacy Projectiin 2021. Hakemuksen täyttämiseen menee noin 20 minuuttia aikaa. (Jos joudut miettimään jotain kysymystä pidempään, niin kannattaa luonnostella vastaus tekstinkäsittelyohjelmassa)

  Kysymme hakemuksessa projektin kannalta tärkeitä tietoja, jotka liittyvät lähetystyön luonteeseen, tiimissä toimimiseen ja kristilliseen uskoon. On tärkeää, että täytät tiedot avoimesti ja totuudenmukaisesti. Tässä hakemuksessa ilmoitettuja tietoja käytetään luottamuksellisesti ainoastaan The Legacy Projectin ohjausryhmän ja tiiminjohtajien toimesta.

  Hakemuksen yhteydessä perimme 30€ rekisteröitymismaksun, jonka voit maksaa välittömästi hakulomakkeen täytettyäsi. Hakemus lähetetään maksettuasi maksun.

  Keneen otamme yhteyttä hätätapauksessa? Jos olet alaikäinen, täytä tähän huoltajan tiedot.

  Meille on tärkeää, että osallistujamme ovat osa paikallisseurakuntaa. Pyydämme sinua ilmoittamaan suosittelijan omasta seurakunnastasi tai yhteisöstäsi.

  On tärkeää, että saamme mahdollisimman kattavan kuvan terveydentilastasi oman turvallisuutesi vuoksi. Osa Legacyn kohteissa sijaitsee terveydenhuoltopalvelujen ulottumattomissa.

  Voit hakea tiimiin neljällä tavalla: Jos olet mukana seurakunnan tai järjestön omassa ryhmässä, täytä osio A. Jos joku tiiminjohtajistamme on esittänyt sinulle henkilökohtaisesti kutsun omaan tiimiinsä, täytä osio B. Jos sinulla ei vielä ole tiimiä, täytä osio C, jossa kartoitamme millaiseen tiimiin haluaisit liittyä. Jos haluat hakea julkaistuun kohteeseen, täytä osio D.

  Jos olet mukana seurakunnan tai järjestön omassa tiimissä, täytä osio A.

  Jos olet henkilökohtaisesti sopinut osallistumisestasi tiiminjohtajan kanssa, niin täytä osio B.

  Jos sinulla ei vielä ole tiimiä, niin osiossa C kartoitamme sinulta minkälaiseen tiimiin haluaisit liittyä. Kun kohteita varmistuu, yhdistämme sinut tiiminjohtajaan, jonka kanssa käsittelemme hakemuksesi.

  Tiimin muodostamisessa tärkeitä tekijöitä ovat 1. kohteen maantieteellinen sijainti ja 2. kiinnostus erilaisia lähetystyön muotoja kohtaan.

  Hae julkiseen hakuun julkaistuun kohteeseen. Valitse kaksi (2) kohdetta, joihin haet. Käsittelemme hakemuksesi yhdessä kohteen tiiminjohtajien kanssa. Hakeminen kohteeseen ei vielä takaa pääsyä kohteeseen.