JunnuDyniksen ryhmänjohtajahaku

Täytä tiedot

  • Ticket Name

    Tämä lomake on vain osa hakemuksestasi JunnuDyniksen ryhmänjohtajaksi 6.-10.6.2022. Täytä lomake huolellisesti ja huolehdi myös seurakunnan suosituksen (ja mahdollisen videosi) lähettämisestä ajoissa.

    Huom. Leirin turvallisuuden tähden on erittäin tärkeää ilmoittaa pitkäaikaissairaudet, lääkitykset ja muut leiriin vaikuttavat asiat. Esim autismin kirjo, diabetes, astma, mielenterveyden haasteet, oppimisvaikeudet, jne. Tietosi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Ilmoittamatta jättäminen on niin vakava asia, että saatamme poistaa leiriltä henkilön, jonka terveysriski ilmenee vasta leirin aikana.

    Auta leirien johtajia tutustumaan sinuun! Vastaa alla oleviin kysymyksiin niin tarkasti, että myös sinulle vieras ihminen saa käsityksen sinusta ja ajatuksistasi. Jos mieluummin puhut kuin kirjoitat, voit kuvata max. minuutin mittaisen videon itsestäsi ja vastata samoihin kysymyksiin siinä. Jos palautat videon sähköpostissa tai WhatsAppin kautta, otat itse vastuun näihin välineisiin liittyvistä tietoturvariskeistä. Videopalautus joko nana.kivimaki@svk.fi tai 0407644466