Seuris 2022

Täytä tiedot

  • Ticket Name

    Huom. Leirin turvallisuuden tähden on erittäin tärkeää ilmoittaa pitkäaikaissairaudet, lääkitykset ja muut leiriin vaikuttavat asiat. Esim autismin kirjo, diabetes, astma, mielenterveyden haasteet, oppimisvaikeudet, jne. Tietosi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Ilmoittamatta jättäminen on niin vakava asia, että saatamme poistaa leiriltä henkilön, jonka terveysriski ilmenee vasta leirin aikana.

    1. Jos lapsesi tarvitsee erityistä tukea tai henkilökohtaista avustajaa, suosittelemme osallistumista City-Seurikselle, jossa on myös Seuris Special -pienryhmä.

    2. Leirillä otettuja valokuvia/videoita voidaan käyttää Suomen Vapaakirkon julkaisuissa, esitteissä, nettisivuilla ja tiedotustarkoituksiin. Leirin loppujuhla saatetaan lähettää live-streamina leiriläisten läheisten katsottavaksi. Jos haluat kieltää leirillä sinusta otettujen kuvien käytön, ja/tai näkymisesi live-streamissa, ota yhteyttä SVN:n toimistolle.

    3. Puhelimen käyttöä rajoitetaan ohjelman aikana sekä yöaikaan. Jos leiriläinen tarvitsee puhelinta näissä tilanteissa, ota yhteyttä SVN:n toimistolle.